0%

Despre noi

CU CE NE MÂNDRIM?

Facem producție pentru orice tip de material audio. Aici sunt incluse spoturile publicitare, mesajele telefomice, mesajele vocale interactive, înregistrările audio cu caracter didactic, materialele de pregătire și instruire, cărțile audio, povestirile, narațiile și orice altceva ce necesită voce, mixaj sau masterizare. Putem asigura materiale audio de la A la Z.

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM MAI BINE!

 • Romanian voice over

  MARIUS IFTIMOVICI

  Sunt un editor de voce experimentat. Activez în acest domeniu încă din 1999. Am înregistrat proiecte de tip voice over pentru diverși clienți precum Google, Microsoft, Mercedes Benz, Hornbach, Gardena, Miele, Moneygram, etc. Dacă este să fac un top al tipurilor de înregistrări audio realizate de mine, de-a lungul timpului, pe primul loc ar fi materialele de instruire, urmate (în această ordine) de spoturi publicitare, clipuri de prezentare, materiale de pregătire și instructaj, elearning, corporate și cărți audio.
  Pasiunile mele sunt tehnologia, muzica și călătoriile. Mă fascinează gadget-urile și îmi place să învăț lucruri noi și să țin pasul cu timpurile în care trăim.

  Ascultă-mi vocea!
 • Voiceover în limba română

  COSMINA ANA

  Cosmina este vocea noastră feminină.

  Vocea ei este folosită de Apple România pentru sistemul lor de robot telefonic. De asemenea, mesajele IVR ale OMV Petrom sunt înregistrate, în limba Română, cu vocea ei.
  Cosmina este voice over de mai bine de 15 ani, iar vocea ei este potrivită pentru mai multe tipuri de înregistrări audio. Fie că vorbim aici de mesaje IVR, texte explicative și de instruire, spoturi publicitare, cărți audio, eLearning și nu numai Cosmina se potrivește perfect.

   

   

  Ascultă-mi vocea!

COPYWRITE

Ai nevoie de un text pentru un spot audio, un material de prezentare, un pachet de mesaje telefonice sau orice altceva? Poți să ne dai o structură de idei cu ajutorul căreia noi îți vom concepe propunerea de script. Această propunere poate fi mai apoi ajustată și adaptată în baza feedback-ului tău.

MOD DE LUCRU FLEXIBIL

Suntem deschiși la idei noi și ne mândrim cu flexibilitatea noastră. Știm să ascultăm, să creăm și mai ales să punem în valoare ideile tale. Clienții noștri se conving de asta și apoi, de fiecare dată, revin cu noi proiecte audio.

PRODUCȚIE AUDIO

Oferim servicii complete, dar în același timp putem să facem doar o parte din ceea ce ai nevoie. Asta înseamnă că dacă ai un scenariu, noi putem înregistra doar vocea. Sau putem face mixajul vocii cu muzica de fundal.

MELODII POTRIVITE

Îți putem oferi melodia potrivită pentru proiectul tău. Asta, pentru că avem acces la librării cuprinzătoare de melodii care pot fi folosite fără a-ți aduce ție bătăi de cap și necazuri pricinuite de drepturile de autor.

DEMO GRATUIT

Dacă dorești să auzi cam cum ar suna materialul tău, realizat de noi, spune-ne și vom fi bucuroși să-ți oferim un sample gratuit. Vom înregistra o parte din textul tău, iar dacă ești mulțumit de rezultat putem să mergem mai departe cu realizarea proiectului tău audio.

NEVER STOP PLAYING

Noi suntem convinși că vei fi încântat de rezultatul final. De aceea suntem siguri că îți va face plăcere să reasculți producțiile noastre audio de fiecare dată!