0%

Servicii

SERVICII

Voice Over și Producție Audio Profesională

Suntem un studio profesional de producție audio dedicat trup și suflet proiectelor tale audio.

Înregistrăm voice over și producem spoturi publicitare,  mesaje telefonice (IVR), prezentări de produse și servicii, voce pentru diverse clipuri video, materiale de pregătire și instruire, cărți audio, povestiri și multe altele.

Fă un pas în față!

Spoturile publicitare trebuie să scoată în evidență calitățile produsului sau serviciului promovat și, în același timp, să nu fie monotone, plictisitoare sau iritante.

Dă-ne ocazia să realizăm spotul potrivit pentru produsul, serviciul sau brandul tău.

spotaudioro SpotAudioro Studio profesional de productie audio
Mesaje IVR

Mesajele IVR sunt mesaje de tip Interactive Voice Response. Cel mai utilizat domeniu pentru acest tip de mesaje este robotul telefonic. Sistemele de acet tip au la bază mesaje audio preînregistrate care îți vor direcționa clientul spre răspunsurile pe care le caută.

De cele mai multe ori apelanții serviciilor de realții cu clienții își rezolvă solicitările cu ajutorul mesajelor IVR, nemaifiind absolut necesară conectarea cu un operator.

Un alt domeniu în care se pot utiliza mesajele IVR este cel al aparatelor inteligente. Acestea știu să le ofere utilizatorilor răspunsuri la solicitările lor.

Vorbim aici fie de un clasic sistem de navigație auto de tip GPS care ne spune când și pe unde să virăm, un ascensor înteligent care ne spune la ce etaj mergem, un robot de aspirare, o boxă inteligentă etc.

Cele mai complexe mesaje de tip IVR sunt constituite de vocile artificiale. Vocile artificiale sunt create înregistrând un număr foarte mare de expresii cu un anumit actor, iar mai apoi în baza unui soft complex, vocile artificiale pot creea din diverse silabe și sunete extrase din înregistrările menționate anterior alte cuvinte și implicit alte propoziții.

Astfel se creează vocea unei inteligențe artificiale, care este capabilă să spună absolut orice, deși inițial actorul nu a înregistrat întocmai textul respectiv.

INSTRUIRE
Angajații și colaboratorii tăi pot fi mai bine pregătiți!

În compania ta, de peste hotare,  lucrează foarte mulți angajați din România? Aceștia au nevoie de un training potrivit. Și pentru că cel mai bine oamenii înțeleg explicațiile în limba lor nativă, în acest caz, trainingul potrivit este în limba română. Vorbește-le angajaților și colaboratorilor tăi pe limba lor!

Prezintă-te, ca să te cunoaștem mai bine!

Prezentări de produse

Este simplu să prezinți toate calitățile produsului tău, într-un clip video, însă pentru aceasta e nevoie de un voiceover care să prezinte toate funcționalitățile și butoanele acestui gadget foarte util. Dă-ne ocazia să înregistrăm o prezentare memorabilă pentru produsul tău.

Prezentări de serevicii

Și serviciile au nevoie, mai mereu, de prezentări. Pentru că clienții informați pot deveni mai apoi, foarte ușor, clienți fericiți!

Arată-le clienților tăi toți pașii pe care îi vei face pentru a le depăși așteptările.

[ SpotAudio.ro ]

Dă-ne ocazia să te punem în centrul atenției!